Verkopen en kopen

Onze dienstverlening is gericht op uw vastgoedvraagstukken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bijvoorbeeld met verhuren en verkopen, beheren en exploiteren, taxeren en financieren: onze expertise op het gebied van winkels, kantoren, industriële gebouwen en -terreinen, logistiek of horeca helpt u verder. Kijk bij uw dienst en lees meer, of neem vrijblijvend contact op.

Bedrijfshuisvesting

Als het verkopen of kopen van bedrijfsmatig vastgoed geen dagelijkse bezigheid is, doet u er wellicht goed aan om deskundige begeleiding in te schakelen. Als zelfs makelaars soms met vragen zitten, dan hoeft u zich niet langer af te vragen of u er verstandig aan doet om het allemaal zelf te regelen. Bent u op zoek naar een eigen pand, wilt u een contract laten opstellen of laten controleren? Met de ruime en flexibele mogelijkheden van onze onafhankelijke expertise kan Sallvas u op een vakbekwame wijze bijstaan. Bij het gehele traject van begin tot eind, van zoeken tot en met het transport en de levering via de notaris. Maar ook voor een deel van deze diensten kunt u bij ons op maat afspraken maken.

Beleggen in vastgoed

Ruime ervaring en inzicht in de marktomstandigheden stellen ons in staat om een objectieve klankbord te zijn voor het beheer en de exploitatie van uw vastgoedportefeuille. Wij zijn tenslotte niet zomaar gecertificeerd als Register Makelaar. Met actuele financiële informatie en marktkennis wordt u helder en inzichtelijk geadviseerd over de samenstelling van de portefeuille. Het risicoprofiel, de investeringsbehoefte en rendement worden eerst in kaart gebracht. Op basis daarvan wordt vervolgens gericht gehandeld bij het vinden van nieuwe objecten of te realiseren verkooptransacties. U kunt ons natuurlijk ook benaderen om het netwerk te benutten, partijen samen te brengen, participanten te vinden of u op weg te helpen bij het tot stand brengen van maatschappen of cv's. Wilt u een financiering aanvragen en weten welke zaken daarbij komen kijken? Dat verzorgen wij dan weer niet zelf. Toch kan een vrijblijvend gesprek nuttig zijn. Wij zijn namelijk geheel onafhankelijk en verwijzen alleen door naar partijen met wie wij eerder goede ervaringen hebben opgedaan als deskundige en betrouwbare adviseurs. Daarbij wordt de keuze helemaal aan u gelaten zonder er iets aan te verbinden. Gewoon als een service, dan zien we u de volgende keer graag weer terug.