Beheer en exploitatie

Onze dienstverlening is gericht op uw vastgoedvraagstukken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bijvoorbeeld met verhuren en verkopen, beheren en exploiteren, taxeren en financieren: onze expertise op het gebied van winkels, kantoren, industriële gebouwen en -terreinen, logistiek of horeca helpt u verder. Kijk bij uw dienst en lees meer, of neem vrijblijvend contact op.

Beheer

Vastgoed is veelal het meest waardevolle bezit in materiëel opzicht. Om dit bezit voor een langere termijn optimaal te beheren en exploiteren is niet eenvoudig. Door wijziging in regelgeving, veranderende markten en nieuwe technieken is beheer niet statisch en voortdurend aan invloeden onderhevig. Een uitgebreid netwerk met diverse specialisten is steeds vaker nodig om het beheer professioneel te realiseren. De diversiteit in technische, financiële en juridische informatie dient deskundig te worden beoordeeld en te worden gecoordineerd door een Rentmeester 2.0. Een betrouwbaar advies door een onafhankelijke derde stelt u in staat om de verschillende invalshoeken met verstand van zaken te overzien.

Wij bieden u een heldere visie om de diverse beheer vraagstukken te toetsen. Met de nodige kennis en praktijkervaring kunnen wij u op weg helpen om de meest geschikte technische, financiële, juridische, fiscale specialist te selecteren, of door een eenvoudige en praktische oplossing aan te reiken waarmee u bovendien veel geld kunt besparen.

Explotatie

U kunt tevens het beheer van uw vastgoed zonder zorgen overdragen. Wij leveren op maat gesneden diensten voor alle zaken rond verhuur, leegstand, mutaties en dagelijks onderhoud. Voor particulier bezit (box 3) en bedrijfsmatige exploitatie wordt het commerciële succes bepaald door een optimale bezettingsgraad en efficiente begroting van de kosten. De financiële administratie met betrekking tot de exploitatie wordt door ons vastgelegd en accuraat afgehandeld. Daarbij kijken we kritisch naar de kosten en wordt intensief contact met de huurders onderhouden. Ook door het huurdersoverleg of VvE vergaderingen bij te wonen en zo goed geïnformeerd te blijven over de gebruikers. Rondom incasso voeren wij een eenduidig en consistent beleid. Voor het technische beheer zijn we nauwgezet over de noodzaak, de kwaliteit en kosten van de uitvoerders.