Verhuren en huren

Onze dienstverlening is gericht op uw vastgoedvraagstukken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bijvoorbeeld met verhuren en verkopen, beheren en exploiteren, taxeren en financieren: onze expertise op het gebied van winkels, kantoren, industriële gebouwen en -terreinen, logistiek of horeca helpt u verder. Kijk bij uw dienst en lees meer, of neem vrijblijvend contact op.

Verhuren

Met behulp van de juiste marketingtools zetten wij uw kantoor-, winkel- of bedrijfspand actief en doeltreffend in de markt. Daarbij wordt uw pand op een wijze gepresenteerd die is afgestemd op de doelgroep. Uw vastgoed wordt natuurlijk via gereputeerde en goed bekeken platforms geplaatst zoals ‘Funda in Business’ of ‘Ventu’. Door een uitgebreid netwerk komen wij met veel zoekende partijen in contact. Vaak weten we al vooraf wie op zoek is en waar wordt gekeken. Uw belangen worden tijdens het gehele traject verzorgd, vanaf de eerste inventarisatie en bezichtigingen tot en met de onderhandeling en de uiteindelijke oplevering. Tijdens dit proces wordt u voortdurend over alle ontwikkelingen gedetailleerd geïnformeerd. Ook voor deeldiensten kunt u afspraken maken, maatwerk naar uw situatie.

Huren

Als u op zoek bent naar de meest geschikte ruimte tegen de beste prijs is het altijd raadzaam om u vakkundig te laten begeleiden. Verhuurders kennen problemen met leegstand die hardnekkig zijn, en worden meestal door een makelaar begeleid en geadviseerd. Laat u als huurder ook door een deskundige begeleiden. Onze positie is nooit conflicterend met, of afhankelijk van de verhuurder. Wij brengen alleen partijen bij elkaar als voor één belanghebbende kan worden opgetreden. Op deskundige wijze wordt u begeleid vanaf de samenstelling van het programma van eisen tot en met de contractuele afhandeling en uiteindelijke oplevering.

Ook als u nog langdurig aan een lopende overeenkomst bent gebonden, kan het lonend zijn om eens contact op te nemen. Niet zelden blijkt dat de lopende verplichting wel onder ander voorwaarden en condities kan worden voortgezet. Informeer eens wat wij kunnen doen voor u.

Een sale & lease back constructie - verkopen en terughuren - van vastgoed kan ook interessant zijn. U weet wat u er voor terugkrijgt en creëert meer flexibiliteit. Uw liquiditeitspositie wordt sterk verbeterd en de onderhandelingen over de huurvoorwaarden bepaalt u zelf. Met een geschikte koper vinden en een goede overeenkomst zijn wij u van dienst.