Bedrijfsprofiel

In 2003 is Sallvas Real Estate opgericht met een eenvoudige visie: de beste vastgoed diensten leveren aan klanten. Creatief en innoverend een toegevoegde en zinvolle waarde leveren. Vanuit kennis en ervaring klanten de best mogelijke kans geven om overtuigd te kunnen beslissingen op basis van volledige en correcte informatie. Vele partijen zijn goed bekend door de dagelijkse activiteit in de vastgoedmarkt. De investeringen in hechte en langdurige relaties maken het vertrouwen groot. Inmiddels is een netwerk van opdrachtgevers al meer dan vijftien jaar loyaal aan, en biedt vertrouwen in, de kwaliteit van dienstverlening. Commerciële bedrijven, de publieke sector, instellingen en particulieren die betrokken zijn bij vastgoed. Zowel als hoofdactiviteit, bijvoorbeeld beleggers of ontwikkelaars, als voor huisvesting bij huurders en eindgebruikers.

Werkwijze

Een toegevoegde waarde leveren betekent ook volledig in uw situatie verplaatsen. In de interactie weet u op ieder gewenst moment precies hoe het er voor staat en wat er speelt. Gedurende het proces van de dienstverlening mag er geen enkele onduidelijkheid ontstaan. Met de laagdrempelige toegang worden uw vragen adequaat en helder, direct door een ervaren partner behandeld.

Professionaliteit en integriteit

Professioneel en integer optreden is vanzelfsprekend het uitgangspunt bij alle werkzaamheden. Vanuit een onafhankelijke positie worden daarbij zonder uitzondering professionele normen en waarden gehanteerd. Verstrengeling van belangen wordt dan ook vermeden en in potentiële situaties aan de betrokken partijen meegedeeld. Het belang van de klant staat altijd voorop. Register Taxateurs en Register Makelaars werken conform de gedragscodes van de certificerende instanties. Daar wordt toezicht op gehouden met toepassing van tuchtrecht.

Lidmaatschappen

Werkgebied

De meeste activiteiten beperken zich niet tot alleen de lokale of regionale markt, ze bestrijken een groot deel van Nederland. Voor huisvesting wordt de kern van het werkgebied gevormd door de regio rond Apeldoorn, Deventer en Zwolle.