Wat kunnen wij voor u doen?

Onze dienstverlening is gericht op uw vastgoedvraagstukken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bijvoorbeeld met verhuren en verkopen, beheren en exploiteren, taxeren en financieren: onze expertise op het gebied van winkels, kantoren, industriële gebouwen en -terreinen, logistiek of horeca helpt u verder. Kijk bij uw dienst en lees meer, of neem vrijblijvend contact op.

Met actuele marktkennis, een uitgebreid netwerk en samenwerking met diverse specialisten bent u verzekerd van professionele dienstverlening. De diversiteit in opleiding, expertise en ervaren achtergrond stelt ons in staat om een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te kunnen benaderen. Hierdoor ontstaan innovatieve en creatieve oplossingen.

Wij zijn niet afhankelijk van branche organisaties, hebben een kleine structuur en zijn niet gebonden aan een voorgeschreven methode van werken, standaard producten of vaste structuren van beloning. U maakt afspraken met ons en krijgt daarmee de maatwerk oplossingen die geheel zijn afgestemd op uw vraag.

Wat wij nog meer doen

Wat we niet zelf kunnen oplossen, wordt in overleg of samenwerking gedaan met ons netwerk van specialisten. Wij kunnen u direct in contact brengen met deskundige partners die u verder helpen waar onze expertise stopt. Dat doen we overigens zonder daar verder iets aan te verbinden, gewoon als service. Zien we u de volgende keer graag terug.

Door de aansluiting bij toezichthoudende instanties en de gereputeerde partners voor marketing is de kwaliteit gewaarborgd.