Taxaties

Onze dienstverlening is gericht op uw vastgoedvraagstukken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bijvoorbeeld met verhuren en verkopen, beheren en exploiteren, taxeren en financieren: onze expertise op het gebied van winkels, kantoren, industriƫle gebouwen en -terreinen, logistiek of horeca helpt u verder. Kijk bij uw dienst en lees verder, of neem vrijblijvend contact op.

Register Taxateurs

Inzicht in de actuele waarde en de waarde ontwikkeling van vastgoed is onmisbaar voor alle partijen die betrokken zijn bij transacties. Maar ook bij hypothecaire zekerheid, balanswaarderingen en fiscaliteiten speelt de waarde van het vastgoed een steeds belangrijkere rol. Het inschakelen van een onafhankelijke en vakbekwame Register Taxateur is voor de waardering van vastgoed daarom van essentieel belang. Onze taxaties leveren u meer op dan alleen de basisinformatie over de waarde van het object. Met actuele kennis van de commerciƫle markt, contact met lokale overheden, bouwkundig inzicht, onze inzichtelijke en goed gefundeerde berekeningen streven wij in iedere situatie naar maatwerk. Voorafgaand aan de opdracht wordt duidelijk weergegeven wat op basis van de vraag kan worden verwacht. De taxatie wordt afgestemd op het doel en met alle variabelen onderbouwd die tot de uiteindelijke waarde leiden. Daarbij worden de richtlijnen gehanteerd waarmee aan de kwaliteitseisen wordt voldaan, afhankelijk van het doel en gebruik, bijvoobeeld economische, wettelijke, fiscale of interne doeleinden.

Kwaliteitseisen

Wij nemen de aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants (PTA) in acht, hanteren IVS/EVS standaarden en richtlijnen, en werken conform de gedrags- en beroepsregels van het NRVT. Dit kader wordt erkend door financiers, accountants, de fiscus en overige partijen die om een gevalideerde taxatie kunnen verzoeken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen en gebruik maken van de links die hier staan vermeld.