Bedrijfsprofiel

Sallvas Real Estate is actief als bedrijfsmakelaar, taxateur en vastgoed adviseur. Een netwerk van opdrachtgevers blijft al bijna 15 jaar loyaal aan, en biedt vertrouwen in, de kwaliteit van dienstverlening. Niet alleen vanuit de commerciële bedrijven, ook door de publieke instellingen en organisaties die betrokken zijn bij vastgoed. Dat kan zijn als een hoofdactiviteit, zoals bij ontwikkelaars of beleggers, of als een onderdeel van de overige activiteiten zoals bij de huurders en eindgebruikers.
Door de dagelijkse activiteit in de vastgoedmarkt kennen we die partijen en investeren we graag in het onderhouden van een hechte en langdurige relatie. Wij zijn er terdege van bewust dat de kern van het bedrijf door het vertrouwen van deze relaties wordt gevormd.

   lees meer in dit interview

Bedrijfsmakelaars, taxateurs & vastgoed adviseurs

In eerste instantie zijn we makelaar en taxateur, daarnaast zien wij onszelf graag als adviseur. Wij voeren namelijk niet alleen maar opdrachten uit, maar denken ook altijd met u mee omdat we de interactie met de opdrachtgever belangrijk vinden. U weet bij ons op ieder gewenst moment precies hoe het er voor staat en wat er speelt, niet pas aan het einde van het traject. Gedurende het volledige proces van dienstverlening mag er, wat ons betreft, geen enkele onduidelijkheid ontstaan en zijn we kristalhelder. Uw vragen worden direct en adequaat beantwoord door een capabele gesprekspartner. Bij iedere opdracht streven wij er naar om u een toegevoegde waarde te leveren, letterlijk en figuurlijk. Dat is de bedrijfsfilosofie.

Professionaliteit en integriteit

Professioneel en integer optreden vormt vanzelfsprekend het uitgangspunt bij al onze werkzaamheden. Daarbij staat het belang van onze cliënten altijd voorop. Vanuit een onafhankelijke positie hanteren we daarbij zonder uitzondering de professionele normen en waarden. Verstrengeling van belangen wordt dan ook vermeden en in potentiële situaties aan de betrokken partijen meegedeeld. Als Register Taxateur en als Register Makelaar werken wij volgens de gedragscodes van de certificerende instanties. Daar wordt toezicht op gehouden en is ook tuchtrecht op van toepassing.

Werkgebied

Het zwaartepunt van het werkgebied wordt gevormd door de regio rondom Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Wij bestrijken echter niet alleen deze lokale markt, maar zijn daarnaast ook in een groot deel van Nederland actief. Dat is afhankelijk van de activiteit. Omdat vastgoed nu eenmaal minder flexibel is te verplaatsen, zijn we ambulant en veel onderweg. In plaats van te werken op kantoor en achter een bureau komen we liever naar u toe, dan kunnen we ook direct zien waar het over gaat en vanaf het eerste moment concreet met u mee denken, zeker zo efficiënt.