Winkelruimte te huur in Zwolle Zuid

Nieuw in opdracht is een winkelruimte in Zwolle Zuid. Deze winkelruimte aan de Sellekamp 6 in Zwolle is ideaal voor de kleine ondernemers. Bijzonder aan deze verhuuropdracht is dat de winkelruimte eventueel ook te koop is. Daarvoor kunt het beste contact met ons opnemen. De verhuurinformatie en brochure zijn hier te zien.

Sellekamp 6 Zwolle
Nieuw in verhuur - Sellekamp 6 in Zwolle


Appartement verhuurd in Ommen

Sallvas Real Estate heeft in opdracht een appartement in Ommen verhuurd. Deze woning aan de Bermerstraat 15 in Ommen is aan ons in verhuur gegeven omdat de verhuuropdracht van 200 m² winkelruimte op de begane grond (15a) ook is verstrekt.
Het gebruik en beheer van dit pand kan hierdoor optimaal worden afgestemd. Heeft u zelf ook een gebouw waarbij u een extra dienst kunt gebruiken? Als wij u daarmee verder kunnen helpen dan doen we dat graag! De informatie over de winkelruimte is te zien bij het aanbod. Bekijk hier deze aangeboden winkelruimte van circa 200 m².

Bermerstraat 15 Ommen
Appartement verhuurd - Bermerstraat 15 in Ommen


Aangehuurd in Zwolle

In opdracht van Stichting Skal heeft Sallvas Real Estate geadviseerd bij het verlengen van de huurovereenkomst. Ook heeft Skal extra ruimte gehuurd in het gebouw 'Leickert' aan de dr. Klinkertweg 22-30. De prettige relatie die wij al bijna 15 jaar met deze opdrachtgever hebben, wordt door verhuurder NSI ook gewaardeerd. In het geheel bezien zijn zowel opdrachtgever Skal als verhuurder NSI dan ook beide tevreden met het bereikte resultaat. Reden voor NSI om ons ook de verhuur van HNK in Apeldoorn toe te vertrouwen!

Boogschutterstraat 1-43 Apeldoorn
Prachtige kantoorruimte te huur - Boogschutterstraat 1-43 in Apeldoorn