Wat kunnen wij voor u doen

Onze dienstverlening is gericht op uw vastgoedvraagstukken. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bijvoorbeeld met verhuren en verkopen, beheren en exploiteren, taxeren en financieren: onze expertise op het gebied van winkels, kantoren, industriƫle gebouwen en -terreinen, logistiek of horeca helpt u verder. Kijk bij uw dienst en lees verder, of neem vrijblijvend contact op.

Met actuele marktkennis, een uitgebreid netwerk en samenwerking met diverse specialisten bent u verzekerd van professionele dientverlening. De diversiteit in opleiding, ervaren expertise en achtergrond stelt ons in staat om een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te kunnen benaderen. Hierdoor ontstaan nieuwe, frisse en creatieve ideeƫn.

Wij zijn niet afhankelijk van branche organisaties, hebben een kleine structuur en zijn niet gebonden aan een voorgeschreven methode van werken, standaard producten of vaste structuren van beloning. U maakt slechts afspraken met ons en krijgt daarmee de maatwerk oplossingen die geheel zijn afgestemd op uw vraag. Wel zorgen we er voor dat de kwaliteit is verzekerd door de aansluiting bij toezicht houdende instanties en door gebruik te maken van de gereputeerde kanalen voor marketing.

Wat wij niet doen

Er zijn beperkingen omdat ook wij niet alles weten. Wat we niet zelf kunnen oplossen, wordt in overleg of samenwerking gedaan met ons netwerk van specialisten. Wij kunnen u ook direct in contact brengen met betrouwbare en deskundige partners die u verder helpen waar onze expertise stopt. Dat doen we overigens zonder daar verder iets aan te verbinden, gewoon als service. Zien we u de volgende keer graag terug.